skip to Main Content

Wist je dit al over Chaga Betula?

Chaga Betula - Chaga Boom

Chaga

Chaga is een voedingssupplement met bewezen gunstige effecten op het immuunsysteem, hormonaal systeem en zenuwstelsel.
Een betere gezondheid
Chaga verbetert de kwaliteit van leven van iedereen, die op zoek is naar mogelijkheden om de gezondheid te verbeteren. Chaga werkt ontstekingsremmend, geeft ontspanning bij stress en geeft energie.

De medicinale paddenstoel

Chaga groeit als een zwam op de schors van de witte berk in Azië en Rusland en wordt hier al eeuwen ter ondersteuning van de gezondheid en bestrijding van allerlei kwalen gebruikt. Chaga ruimt op, verfrist en zet de witte bloedcellen aan tot opruiming van de zieke cellen zonder de goede cellen te beschadigen.

Snelle werking van antioxidanten

Binnen drie minuten begint Chaga al aan zijn reinigende taak en spoort zieke cellen in het lichaam op en verdrijft de vrije radicalen die zijn ontstaan door een ongezonde leefstijl of te weinig vitaminen in de moderne voeding.

Eigenschappen van Chaga

Chaga heeft geneeskrachtige eigenschappen. Het extract bevat stoffen en mineralen die de interne processen van ons lichaam reguleren.

Chaga bevat Adaptogenen

Dit zijn stoffen die bewerkstelligen, dat essentiële lichaamsfuncties onder belastende omstandigheden worden ondersteund. Ze zorgen voor meer weerstand, ontspanning bij stress, energie bij lusteloosheid en verlichting bij neerslachtigheid.

De verwerkingsmethode

Het enzym ß-1,3-Glucanase wordt toegevoegd aan alle extracten. Dit zorgt voor een betere opname door het spijsverteringsorgaan. Plantaardige enzymen degraderen niet tijdens de maagpassage en behouden hun werking. Er zijn geen bijwerkingen bekend van dit enzym

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top